Welkom bij Cortex

Dé innovatieve specialist in intelligente veiligheid.

Bij Cortex geloven we dat de meeste security risico's op een comfortabele en praktische wijze kunnen worden voorkomen. En als er dan toch een incident of crisis plaatsvindt, kan je daar sterker uitkomen. Daarom denken we na over álle beveiligings- en crisismanagement maatregelen. Want elke situatie is uniek en vereist maatwerk. Dat noemen we 'intelligente veiligheid'.

Wij staan 24/7/365 klaar om u met onze innovatieve oplossingen te ondersteunen. Onze inzet kan worden gepland, maar ook voor directe ondersteuning zijn we beschikbaar. Bijvoorbeeld bij plotseling verhoogde dreiging, afpersing, ontvoering, tiger kidnap of andere security incidenten en crisis situaties.

Dit doen we met ons team van ervaren specialisten. Denk daarbij aan senior security consultants, persoonsbeveiligers, observanten, rij-instructeurs, security managers, security coördinatoren, particulier onderzoekers en crisismanagement experts. Zij hebben in hun specialisme jarenlang ervaring opgedaan voor vele opdrachtgevers en bij (specialistische) eenheden van defensie en politie.

Wij voeren onze werkzaamheden uit in zowel binnen- als buitenland en werken voor zeer verschillende opdrachtgevers. Dit varieert van middelgrote ondernemingen en overheidsinstanties tot aan multinationals, Raden van Bestuur en vermogende families.

"Helaas trekt mijn publieke profiel ook dubieuze personen aan. Cortex houdt hen op afstand en dat geeft rust."

Succesvolle ondernemer met prominente vermelding in de Quote 500

"Jaarlijks worden mijn vaardigheden door de professionals van Cortex weer up-to-date gebracht. Voor het geval dat."

Chauffeur van de bestuursvoorzitter van een beursgenoteerde onderneming

"Met de inzet van Cortex kan mijn Nederlandse directie lokaal onder lastige omstandigheden goed functioneren."

Eigenaar van een internationaal actief bedrijf met productiefaciliteit in Pakistan

Heb je direct ondersteuning nodig?
Cortex is 24/7/365 bereikbaar via alarmnummer: +31 (0)85 06 00 616

Cortex, focus op innovatie in het vak.

Bij Cortex werken we veelal met collega's die in specialistische eenheden van Defensie of Politie de nodige praktijkervaring hebben opgedaan in binnen- en buitenland. Die praktijk leert dat het essentieel is om voortdurend de nieuwste ontwikkelingen in ons vak te volgen. 

Elke innovatie, of dat nu van technische of procedurele aard is, draagt bij aan de kern van onze toegevoegde waarde: Het bieden van maximale veiligheid, zonder daarbij op de voorgrond zichtbaar te zijn.

De dienstverlening van Cortex richt zich op personal security, corporate security, fraude & integriteit en specialistische rijopleidingen en -trainingen. We leveren standaard maatwerk. Want elke situatie is uniek en vraagt om de juiste combinatie van goed opgeleide mensen en de modernste middelen. Bij Cortex noemen we dat intelligente veiligheid.

Online informatie?
Je ontvangt onze informatie direct.

Ik wil graag informatie ontvangen over het volgende onderwerp:

Heb je direct ondersteuning nodig?

Cortex is 24/7/365 bereikbaar via het volgende alarmnummer: +31 (0)85 06 00 616

Realisatie website: StudioDubbel

Contactformulier

Als wij jouw gegevens ontvangen, nemen we snel contact met je op.

Contactgegevens

P.C. Staalweg 110E
3721 TJ Bilthoven

+31 (0)85 48 83 060
info@cortex.nl
www.cortex.nl

Volg ons ook op social media!

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten