Verantwoordelijk werk op het hoogste niveau
Vacature Persoonsbeveiliger

Cortex is erkend door het Ministerie van Justitie en Veiligheid

Vacature Persoonsbeveiliger - Fulltime

Vanwege aanhoudende groei van onze activiteiten zijn we op zoek naar een representatieve Persoonsbeveiliger die ons professionele team komt versterken.

Functie
Als Persoonsbeveiliger vervul je voor onze klanten verschillende functies, bijvoorbeeld die van beveiligend chauffeur, close protection officer en preventief observant. Je werkt voornamelijk voor particuliere klanten en bent eraan gewend dat jouw werkdag er pas op zit als de klus is afgerond. Als het nodig is ben je bereid om onregelmatige diensten te draaien, eventueel ook in het buitenland.

Meer informatie over de precieze inhoud van de functie delen we met je tijdens de procedure.

Kennis en ervaring
Als sollicitant ben je minimaal 2 jaar operationeel bij een specialistische dienst van defensie, politie, marechaussee of justitie. Je hebt de diploma's Beveiliger 2, Differentiatie Persoonsbeveiliging en Opleiding Particulier Onderzoeker al gehaald, of bent bereid deze te halen.

Je werk- en denkniveau is minimaal MBO. Je hebt een uitstekende conditie en goede communicatieve vaardigheden. Je bent in staat om zelfstandig te opereren en hebt integriteit hoog in het vaandel staan. Je bent in het bezit van een Rijbewijs B.

Arbeidsvoorwaarden
We bieden je een fulltime contract (40 uur per week) met uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris, een prima pensioenvoorziening en een auto van de zaak. Er staat een opleidingsbudget voor je klaar en los daarvan gaan onze collega's je uitgebreid trainen binnen onze Specialistische Rijopleidingen.

Cortex als werkgever
Je wordt onderdeel van een professioneel team met collega's die allemaal in binnen- en buitenland hun sporen in specialistische onderdelen van defensie, politie, marechaussee of justitie hebben verdiend. Binnen Cortex houden we van korte lijnen, snelle besluitvorming en geven we iedereen een grote mate van vrijheid.

Reageren?
Spreekt onze functie van Persoonsbeveiliger je aan? Dan zien we jouw sollicitatie via het sollicitatieformulier graag uiterlijk vrijdag 31 maart tegemoet.

Over Cortex

Bij Cortex geloven we dat de meeste security risico's op een comfortabele en praktische wijze kunnen worden voorkomen. Daarom denken we na over álle beveiligings- en crisismanagement maatregelen. Want elke situatie is uniek en vereist maatwerk. Dat noemen we 'intelligente veiligheid'.


Wij voeren onze werkzaamheden uit in zowel binnen- als buitenland en werken voor zeer verschillende opdrachtgevers. Dit varieert van middelgrote ondernemingen en overheidsinstanties tot aan multinationals, Raden van Bestuur en vermogende families.

Procedure

Vanwege de aard van ons werk vragen we je tijdens de procedure naar een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Ook zullen tijdens de selectieprocedure verschillende testen worden afgenomen en zal een integriteitsonderzoek worden uitgevoerd.

Alleen CV's die goed aansluiten op de gevraagde kennis en vaardigheden kunnen we in behandeling nemen.

Voor vragen over de functie kan je contact opnemen met Raymond Ouwens via +31 (0)85 48 83 060

Snel naar

Erkend door het Ministerie van Justitie en Veiligheid onder POB-nummer 1212 en ND-nummer 2983.

Contact

P.C. Staalweg 110E
3721 TJ Bilthoven

+31 (0)85 48 83 060
info@cortex.nl
www.cortex.nl

Realisatie website: StudioDubbel