Uniek programma
Specialistische Rijopleidingen
Specialistische
Rijopleidingen

Cortex is gecertificeerd door het CBR en erkend door het Ministerie van Justitie en Veiligheid

CCV-D1

Cortex is door het CBR gecertificeerd en biedt professionele rijopleidingen aan. Met de Cortex CCV-certificaten kan je bij elke potentiële werkgever aantonen dat je deze vaardigheden bezit.

CCV-D2

De CCV D2-opleiding is het logische vervolg op de CCV D-1 opleiding. Met de D2-opleiding leren we je onder andere een assertieve rijstijl aan, waarbij je onopvallend en actief beveiligingstechnieken toepast.

Cortex-D3

We trainen je in het rijden met een offensief tolerante rijstijl. Je wordt getraind in het tijdig herkennen van risicovolle situaties en leert om hierin zelfstandig pro-actief te denken en handelen.

Cortex-D4

Na deze opleiding beheers je rijtechnieken in extreme en risicovolle verkeerssituaties. We trainen jouw oplossend vermogen en zelfredzaamheid intensief in stressvolle situaties.

Gepantserd voertuig

Je leert om te gaan met het hogere gewicht van een gepantserde voertuig. Ook weet je straks het gepantserde voertuig zodanig tactisch te gebruiken, dat je het mobiele 'safehouse' optimaal kunt benutten.

Optische- en Geluidssignalen (OGS)

Je leert om op een veilige én snelle manier een ritopdracht met jouw voorrangsvoertuig uit te voeren. Deze opleiding is toegankelijk voor chauffeurs die actief zijn of worden bij een aantal geselecteerde instanties.

Trainingen Buitenland

Je kunt jouw rijvaardigheden verder uitbreiden én applicatiepunten verzamelen door in Groot-Brittanië de linkerbaan te kiezen of een gladde ijsbaan in het Zweedse Lapland. Ook is maatwerk mogelijk.

Persoonlijke veiligheid

Je leert waar te nemen, in plaats van te kijken. Met deze opleidingen leer je met observatietechnieken te anticiperen op dreiging. Ook breng je jouw kennis van eerste hulp bij ongelukken en incidenten ermee op niveau.

Maatwerk

In onze Baantraining word je getraind op alle mogelijke situaties die kunnen ontstaan bij het rijden in extremere weersomstandigheden. Heb je een specifieke wens, dan leveren we je graag een maatwerk programma.

Ontvang geheel vrijblijvend ons informatiepakket!

Snel naar

Erkend door het Ministerie van Justitie en Veiligheid onder POB-nummer 1212 en ND-nummer 2983.

Contact

P.C. Staalweg 110E
3721 TJ Bilthoven

+31 (0)85 48 83 060
info@cortex.nl
www.cortex.nl

Realisatie website: StudioDubbel