Resultaat gericht
Security consultancy

Cortex is erkend door het Ministerie van Justitie en Veiligheid

Erik Muller

Managing partner Erik Muller is hiervoor uw aanspreekpunt. In een persoonlijk gesprek legt hij u graag uit welke oplossingen we u kunnen bieden.

Contact

Security Management

Afhankelijk van de markt waarin uw bedrijf opereert of het krachtenveld waarin uw overheidsorganisatie zich beweegt, heeft u te maken met veiligheidsrisico’s. De ervaren securityconsultants van Cortex helpen u deze risico’s beheersbaar te maken.

Beheersbaar
We beoordelen de dreiging en analyseren de risico’s die op u van toepassing zijn. Op basis daarvan stellen we maatwerk beveiligingsmaatregelen aan u voor. Deze bieden maximale bescherming tegen de vastgestelde risico’s en maken de situatie voor u beheersbaar. De beveiligingsmaatregelen kunnen zowel organisatorisch, bouwkundig als elektronisch van aard zijn, die elkaar in onderlinge samenhang versterken.

Ervaren team
Uw veiligheid is bij Cortex in handen van een groot team ervaren specialisten dat jarenlang ervaring heeft opgedaan bij vele private en publieke opdrachtgevers en bij (specialistische) eenheden van defensie en politie. Denk daarbij aan senior securityconsultants, persoonsbeveiligers, observanten, rij-instructeurs, security managers, security coördinatoren, particulier onderzoekers en crisismanagement experts.

24/7/365
Cortex is 24/7/365 voor u bereikbaar én beschikbaar. Op afroep bij een calamiteit of binnen een doorlopend bedrijfsprogramma. We werken in binnen- en buitenland voor zeer verschillende opdrachtgevers, variërend van vermogende families tot directies en raden van bestuur. Van middelgrote ondernemingen tot multinationals. Van ministeries tot lokale overheidsinstanties. U bent van harte welkom!

Intelligente Veiligheid

Na beoordeling van de dreiging en het analyseren van de risico’s stellen we maatwerk beveiligingsmaatregelen aan u voor. Hieronder vindt u daarvan een aantal voorbeelden. De inzet ervan is afhankelijk van de vastgestelde dreiging en gericht op minimale impact voor u en uw bedrijf.

Security risico inventarisatie

...

Advies over security maatregelen

...

Schrijven van securitybeleid, securityplannen en securityprocedures

...

Inzet van securitypersoneel:
security manager

...

Inzet van securitypersoneel:
preventieve observatie

...

Inzet van securitypersoneel:
persoonsbeveiliging

...

Inzet van securitypersoneel:
beveiligend chauffeur

...

Trainen van medewerkers en security personeel

...

Security awareness trainingen

...

Training omgaan met emotie en agressie

...

Red teaming

...

Specialistische Rijopleidingen en Trainingen

...

Ontvang ons informatiepakket

Snel naar

Erkend door het Ministerie van Justitie en Veiligheid onder POB-nummer 1212 en ND-nummer 2983.

Contact

P.C. Staalweg 110E
3721 TJ Bilthoven

+31 (0)85 48 83 060
info@cortex.nl
www.cortex.nl

Realisatie website: StudioDubbel