Family security programma

'Van een succesvolle zakenman uit 't Gooi is landelijk bekend dat hij vermogend is. Camera's en alarminstallaties zijn bij de bouw van de woning geïnstalleerd, inclusief abonnement op een alarmcentrale. 's Avonds rond 22.00 uur, als de vrouw alleen thuis is, wordt ze overvallen. Er gaat alleen een inbraakalarm af, waarop de alarmcentrale tevergeefs naar de woning belt. Ondertussen rijdt de man nietsvermoedend naar huis.'

'Een security manager van een toonaangevend bedrijf vraagt zich af of de persoonlijke veiligheid van de leden van de board voldoende is georganiseerd. Hij voelt hiervoor ook een verantwoordelijkheid. Hoe kan hij dit integreren binnen de bestaande security maatregelen van het bedrijf?'

'De CEO van een Nederlands bedrijf besluit tot sluiting van een drietal vestigingen in Oost-Europa. Twee dagen na de bekendmaking wordt er op het hoofdkantoor een steen door de ruit gegooid. De CEO en zijn gezin worden bedreigd. Echtgenote en kinderen voelen zich onveilig en durven het huis niet meer uit. Beveiligingsmaatregelen waren er nooit getroffen.'

Veiligheid voor jou en je gezin

Persoonlijke veiligheid van jezelf en je gezin is voor iedereen van het grootste belang. Steeds vaker wordt deze veiligheid bedreigd. Bijvoorbeeld omdat een familie vermogend is, maar ook door zakelijke activiteiten. Cortex vindt het bij de organisatie van de persoonlijke veiligheid essentieel dat alle maatregelen zo mijn mogelijk impact hebben op de persoonlijke levenssfeer en dat de opdrachtgever wordt ontzorgd. Maatwerk is hierbij essentieel.

Maar hoe organiseer je dit nu en borg je de juiste kwaliteit en samenhang van alle diensten. Bijvoorbeeld tussen alarmcentrale, politie, particuliere alarmopvolger en installateur. Zeker op de momenten dat het er echt om gaat.
Cortex biedt met haar Family security programma de service aan om de volledige verantwoordelijkheid voor de persoonlijke veiligheid van u over te nemen en met raad en daad bij te staan.

Cortex biedt

  • Het programma heeft in de uitvoering als basis de continue persoonlijke risico inventarisatie
  • Inclusief de 24/7/365 bereikbaarheid en beschikbaarheid van Cortex
  • En inclusief het beheer over de abonnementen van de alarmcentrale en particuliere alarmopvolger.
  • Aanvullende diensten worden als maatwerk toegevoegd aan het programma naar wensen van de opdrachtgever en in lijn met de bestaande risico's. Bijvoorbeeld:
    • inzet van observanten
    • persoonsbeveiligers
    • chauffeurs.

Heb je direct ondersteuning nodig?
Cortex is 24/7/365 bereikbaar via alarmnummer: +31 (0)85 06 00 616

Cortex, focus op innovatie in het vak.

Bij Cortex werken we veelal met collega's die in specialistische eenheden van Defensie of Politie de nodige praktijkervaring hebben opgedaan in binnen- en buitenland. Die praktijk leert dat het essentieel is om voortdurend de nieuwste ontwikkelingen in ons vak te volgen. 

Elke innovatie, of dat nu van technische of procedurele aard is, draagt bij aan de kern van onze toegevoegde waarde: Het bieden van maximale veiligheid, zonder daarbij op de voorgrond zichtbaar te zijn.

De dienstverlening van Cortex richt zich op personal security, corporate security, fraude & integriteit en specialistische rijopleidingen en -trainingen. We leveren standaard maatwerk. Want elke situatie is uniek en vraagt om de juiste combinatie van goed opgeleide mensen en de modernste middelen. Bij Cortex noemen we dat intelligente veiligheid.

Online informatie?
Je ontvangt onze informatie direct.

Ik wil graag informatie ontvangen over het volgende onderwerp:
Verzenden

Laatste nieuws

cortex zweden winterveiligheidsstraining

Winterveiligheidstraining Zweden 2020

28 februari 2020

Bekijk het videoverslag van onze jaarlijkse winterveiligheidstraining op het bevroren ijs in Zweden! Voor 2021 zijn de voorbereidingen al weer gestart!

Cortex vernieuwt de website

27 december 2019

Cortex zoekt voortdurend naar innovaties die haar dienstverlening kunnen verbetering. Vandaag is daarom de website aan de beurt.

Heb je direct ondersteuning nodig?

Cortex is 24/7/365 bereikbaar via het volgende alarmnummer: +31 (0)85 06 00 616

Realisatie website: StudioDubbel

Contactformulier

Als wij jouw gegevens ontvangen, nemen we snel contact met je op.

Verzenden
Contactgegevens

P.C. Staalweg 110E
3721 TJ Bilthoven

+31 (0)85 48 83 060
info@cortex.nl
www.cortex.nl

Volg ons ook op social media!