Snel concreet
Fraude & integriteit

Cortex is erkend door het Ministerie van Justitie en Veiligheid

Van vermoeden naar feit

Heeft u het vermoeden dat binnen uw bedrijf of overheidsorganisatie fraude wordt gepleegd? Dat er sprake is van diefstal of van een integriteitsschending? Voordat u tot actie overgaat is het belangrijk dat u zorgt voor objectief bewijsmateriaal om uw vermoedens te kunnen staven. En wel zo dat dit in een eventuele arbeidsrechtelijke of gerechtelijke procedure kan worden ingezet. De ervaren particuliere onderzoekers van Cortex helpen u daarbij.

Vaststellen en voorkomen
Op basis van uw onderzoeksvraag analyseren we de situatie, maken een onderzoeksvoorstel en doen op discrete wijze ons onderzoek. Daarbij verzamelen we het bewijsmateriaal dat uw vermoeden al dan niet bevestigt. Daarnaast brengen we voor u op pragmatische wijze in kaart hoe in de toekomst een dergelijke situatie voorkomen kan worden. 

24/7/365
Cortex is 24/7/365 bereikbaar en beschikbaar. Afhankelijk van uw wensen voeren wij onze werkzaamheden uit op afroep bij een incident of binnen een doorlopend programma. We werken voor zeer verschillende opdrachtgevers. Variërend van directies en raden van bestuur van middelgrote ondernemingen en multinationals tot overheidsinstanties en vermogende families.

Dienstverlening

  • Fraude-, diefstal- en integriteitsonderzoek
  • Uitwerken Pre-employment screening beleid
  • Uitwerken In-employment screening beleid
  • Uitvoeren Pre-employment onderzoek
  • Uitvoeren In-employment onderzoek
  • Advies fraude- en diefstalpreventie
  • Workshop integriteit

Ontvang geheel vrijblijvend ons informatiepakket!

Snel naar

Erkend door het Ministerie van Justitie en Veiligheid onder POB-nummer 1212 en ND-nummer 2983.

Contact

P.C. Staalweg 110E
3721 TJ Bilthoven

+31 (0)85 48 83 060
info@cortex.nl
www.cortex.nl

Realisatie website: StudioDubbel