Snel concreet
Fraude & integriteit

Cortex is erkend door het Ministerie van Justitie en Veiligheid

Erik Muller

Managing partner Erik Muller is hiervoor uw aanspreekpunt. In een persoonlijk gesprek legt hij u graag uit welke oplossingen we u kunnen bieden.

Contact

Van vermoeden naar feit

Heeft u het vermoeden dat binnen uw bedrijf of overheidsorganisatie fraude wordt gepleegd? Dat er sprake is van diefstal of van een integriteitsschending? Voordat u tot actie overgaat is het belangrijk dat u zorgt voor objectief bewijsmateriaal om uw vermoedens te kunnen staven. En wel zo dat dit in een eventuele arbeidsrechtelijke of gerechtelijke procedure kan worden ingezet. De ervaren particuliere onderzoekers van Cortex helpen u daarbij.

Vaststellen en voorkomen
Op basis van uw onderzoeksvraag analyseren we de situatie, maken een onderzoeksvoorstel en doen op discrete wijze ons onderzoek. Daarbij verzamelen we het bewijsmateriaal dat uw vermoeden al dan niet bevestigt. Daarnaast brengen we voor u op pragmatische wijze in kaart hoe in de toekomst een dergelijke situatie voorkomen kan worden. Snel duidelijkheid, dat geeft rust.

24/7/365
Cortex is 24/7/365 voor u bereikbaar én beschikbaar. Op afroep bij een calamiteit of binnen een doorlopend bedrijfsprogramma. We werken in binnen- en buitenland voor zeer verschillende opdrachtgevers, variërend van vermogende families tot directies en raden van bestuur. Van middelgrote ondernemingen tot multinationals. Van ministeries tot lokale overheidsinstanties. U bent van harte welkom!

Intelligente Veiligheid

Na beoordeling van de dreiging en het analyseren van de risico’s stellen we maatwerk beveiligingsmaatregelen aan u voor. Hieronder vindt u daarvan een aantal voorbeelden. De inzet ervan is afhankelijk van de vastgestelde dreiging en gericht op minimale impact voor u en uw bedrijf.

Fraudeonderzoek

...

Diefstalonderzoek

...

Integriteitsonderzoek

...

Uitwerken van pre-employment screening beleid

...

Uitwerken van in-employment screening beleid

...

Uitwerken van pre-employment onderzoek

...

Uitwerken van in-employment onderzoek

...

Advies over fraudepreventie

...

Advies over diefstalpreventie

...

Workshop integriteit

...

Ontvang ons informatiepakket

Snel naar

Erkend door het Ministerie van Justitie en Veiligheid onder POB-nummer 1212 en ND-nummer 2983.

Contact

P.C. Staalweg 110E
3721 TJ Bilthoven

+31 (0)85 48 83 060
info@cortex.nl
www.cortex.nl

Realisatie website: StudioDubbel